kakifoto wedding perkahwinan photography jurufoto jurugambar

By: KaKiFoto Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Thursday, 8-Jun-2006 09:08 Email | Share | | Bookmark
Cik CT bila nak kawen?

Siti Nurhaliza


Wednesday, 24-May-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Mawi@ Karyawan, Malam Jasamu Dikenang.

 
 
 
View all 5 photos...
Assalamualaikum..
Fuh.. Ngantuk lagi ni.. Tapi janji tetap janji.. Terima Kasih Kepada Mawi FC, Nash, Freddie Fernandez,
Karyawan kerana tanpa anda tiadalah Majlis ini..
Mesti korang tak sabar2 nak tunggu gambar2 korang dalam fotopages ni kan? "Eh, semalam budak2 kakifoto tu amik gambar aku, tapi apsal tak upload gambar aku?" Jawapannya.. Keep on Refreshing. Stay tune dengan kakifoto. Memang banyak nak upload tapi sayang mata ni masih lebam. Tidur tak cukup beb. Banyak yang nak dikongsikan dengan anda semua, coz i want the picture do the talking. Memang tak sabar2 nak berkongsi. Tunggu tau.. Lunch time nanti kitaorang upload lagi.
Bubye..

P/S: Khas untuk Abid, Istimewa untuk Mawi FC.

Berkat Selamat,
Rashidee,
012-662 7000
016-249 1000
Faiz,
019-395 6003







Sunday, 21-May-2006 23:45 Email | Share | | Bookmark
Iskandar & Ezlin:Bersama Selamanya, Part 1

 
 
 
View all 5 photos...
Assalamualaikum...
Selamat Pengantin Baru buat Iskandar & Ezlin.
Terima Kasih bebanyak melayan karenah kakifoto ni.. Walaupun korang penat, tapi sempat gak singgah kat tasik ni, menghabiskan sisa2 memori CF card ni yang tinggal tak seberapa lagi... Sampai suruh meniarap kat atas rumput tu pun korang buat..Tapi tengoklah hasilnya.. Walaupun badan ni masih lgi gatal2 kena rumput semalam (kitaorang pun meniarap gak!) tapi memang puas hati.
Nantikan entry yang berikutnya.. Entry hari ni atas permintaan ramai.
Berkat Selamat.

Rashidee,
012-662 7000
016-249 1000
Faiz,
019-395 6003







Friday, 19-May-2006 13:15 Email | Share | | Bookmark
Mawi yang ku kenali...

 
 
 
View all 8 photos...
Assalamualaikum..
Mawi..Mawi dan Mawi..Bermulanya sebuah kisah...
Acah je.. Gambar2 kat bawah adalah atas permintaan ramai.. Banyak gambar2 kandid Mawi yang memang tak de kat pasaran.. Hanya di kakifoto je.. Gambar2 ekslusif untuk private function. MFC mesti nak tengok kan? Sabar ye...
Jangan lupa selalu la melawat kakifoto ni.. Insya-Allah kami akan uploadkan.Tunggu..

Rashidee.
012-662 7000
016-249 1000

Faiz Fariz
019-395 6003














Wednesday, 17-May-2006 23:55 Email | Share | | Bookmark
Faizul yang Macho, Nadia yang Anggun

 
 
 
View all 6 photos...
Jumpa Lagi..
Faizul & Nadia..
Ok, drama bersiri ni bersambung lagi.. ni la Reception yang paling banyak sekali dibuat kat Malaysia rasanya..Korang mesti nak tengok gambar candid yang ketawa nampak gigi, tangisan dan pelukan yang memang ekslusif, kegembiraan tanpa batasan, continuous-shooting yang macam filem la pulak, posing mangga (Abang Nadia yang cakap),geng-geng ultraman yang siap mem"fire" cameraman, aksi2 sebelum dan selepas Reception..
Tapi kena tunggu tayangan perdana...

Fuh... Memang tak cukup nak korum nak explain..
Nantikan semuanya..

Rashidee,
012-662 7000
016-249 1000

Faiz Fariz,
019-395 6003








[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net