kakifoto wedding perkahwinan photography jurufoto jurugambar

By: KaKiFoto Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 16-Mar-2010 10:30 Email | Share | | Bookmark
IM BACK | AKU KEMBALI

















Wednesday, 3-Jun-2009 09:39 Email | Share | | Bookmark
EROL & ELA | Jalan-jalan kat Putrajaya

yg kt pantai tu entry akan datang... hehehe.. sabau tau





Wednesday, 13-May-2009 05:24 Email | Share | | Bookmark
NORA & WADEY | Dari mata turun ke hati





Monday, 20-Apr-2009 05:41 Email | Share | | Bookmark
MAYA & FAREZ

tak sempat nak upload bebanyak.. sekeping dulu ya...

tak sangka orang hebat macam u sanggup masuk dan komen my blog. Thanks a lot sgt2. You're one of those yg i cakap lebih baik dari those in CC. Thanks again bro Wed 6-May-2009 10:26
Posted by:SN -http://blog.saifulnang.net/ [Link] IP: 60.52.99.216








Sunday, 5-Apr-2009 13:07 Email | Share | | Bookmark
Dan sebenarnya...





Quote:
السلام عليكم ,Saya selalu igatkan diri saya, supaya buat baik serta menghormati org lain. Sepanjang menjadi photographer, saya tak pernah kutuk/kondem org lain. Setiap photographer ada style tersendiri. Rezeki saya Allah yang tentukan...(serta doa sahabat2 saya). شكور الحمدلله. Kita hidup hanya sementara. سايڠ سكالي، اورڠ يڠ مڠهانتر كومين اين تاكوت دڠن بايڠ-بايڠ سنديري. كيت تيدق بوليه منوليس كومين ڤد رواڠن ترسبوت. يا الله، ڤرمودهكنله رزقيڽ، بهاڬياكنله هيدوڤڽ، سموڬ ساودارا كو اين منجادي همبا يڠ برايمان. أمين






Quote:


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net