kakifoto wedding perkahwinan photography jurufoto jurugambar

By: KaKiFoto Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 29-Nov-2008 15:25 Email | Share | | Bookmark
The Faces Of | Part 1

 
Assalamualaikum. Entry kali ini menceritakan tentang emosi & kegembiraan tapi bukan lara hati. Sememangnya bukan mudah untuk mendapatkan shot sebegini kerana memerlukan kesabaran dan dalam keadaan sentiasa bersedia. Bukan sekadar gambar tapi sebuah cerita tentang perasaan. Anda bagaimana? Adakah anda orang yang seterusnya?










Iklan sekejap.. Pengantin lelaki ni asyik tersenyum , nikah pun sekali lafaz je! Cd dh nak balik tp...(lintang pukang lari masuk surau tu balik)


Rupa2nya drama bersambung lagi.. 3 generasi berkongsi kegembiraan, Nenek, Emak & Anak.


Kepada Semua pemancing ikan, anda mempunyai minat yang sama dgn Mawi!



Baru balik dari majlis pernikahan Nabila (anak Amy Search), ni pic ni masa Nabila tgh berlari nak masuk kete, cd dh simpan kamera, ISO 400, x sempat nak tukar, pls excuse the quality...(ni file terakhir ) dan original!!!


Tuesday, 25-Nov-2008 06:16 Email | Share | | Bookmark
Edisi Sengal | Part 1

 
Nantikan kemunculan Edisi Sengal.
This Entry. (Will be uploaded from time to time)

Sebagai memenuhi sokongan Incik Sternz, http://malaynea.fotopages.com
Terimalah Diana Danielle hang.. Her entry will be coming up, next..


Sementara menunggu show bermula, tercetus idea Mawi melakukan aksi2 ni... Lokasinya, lu pk lah sendiri... You can never see Mawi act like these anymore, anywhere!


















Sunday, 23-Nov-2008 17:22 Email | Share | | Bookmark
Feel Your Memories Forever | Are U The Next?

 
















Thursday, 20-Nov-2008 18:12 Email | Share | | Bookmark
You Will Never Walk Alone...







Tuesday, 18-Nov-2008 14:37 Email | Share | | Bookmark
Bukan Bujang Lagi...

Nantikan Edisi PhotoG yang bkn Bujang lagi.. This Entry..







Berehat sebentar, (Lokasi: Dinding Hotel Quality, Kuala Lumpur )






[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net