kakifoto wedding perkahwinan photography jurufoto jurugambar

By: KaKiFoto Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 16-Nov-2008 14:09 Email | Share | | Bookmark
Kalau Salah Tolong Tunjukkan..

Banyak yang kena belajar...
Masih jauh perjalanan...
Berikan aku kekuatan...
Berikan aku sokongan...

yang ni low saturation



kadang2 orang nak tau jugak, camne ler rupa PiX tu klu x edit.. yang ni original tau!


ni pulak high saturation


yang ni high saturation & vignetting


yang ni buat semua!


Wednesday, 12-Nov-2008 12:45 Email | Share | | Bookmark
Entah Apa² Entah





masa ni pengantin sedih sebab hujan, x leh nak outdoor, tp Cd cakap hujan pun hujan la..
kita buat dalam hujan!



pusing2 bagi pening


saje try High Key


Monday, 10-Nov-2008 13:11 Email | Share | | Bookmark
Bringing You, Moments of A life time

Assalamualaikum & Good Day..
Life takes you through many journeys, but the most memorable one is ur wedding day.
Let us make sure that ur wedding will be nothing short of memories...
So, don't despair, call us now for an appointment.

Rashidee Azman Faiz Fariz
012-662 7000 013-275 5000













Thursday, 6-Nov-2008 04:37 Email | Share | | Bookmark
EDISI ROJAK

















Wednesday, 5-Nov-2008 04:03 Email | Share | | Bookmark
Merah | Biru | Kuning | Hijau









Walaupun bz minggu lepas, ttp datang member kawen walaupun dah lambat
Selamat Pengantin Baru Nieyl Mentor & Dazma Shah..
Maaf sesangat, x dapat jd OP. Korang lambat bgtau!




Dah singgah kt umah ni, jemput2 la makan kuih raya & kek yang ada. Jgn Malu2 tau!













[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net